Uitleg jaarlijkse activiteiten

nov 10, 2018

Nieuwe Motorbeurs


Voor alle info over de nieuwe motorbeurs.

Beste motorliefhebber,

Woensdag werd er een toast uitgebracht op een nieuw evenement in Expo Haarlemmermeer: Dé Hollandse Motorbeurs!

Na ruim 20 jaar Dé Noordelijke Motorbeurs te hebben georganiseerd, is Organisatiebureau Fremar door verschillende relaties gevraagd om een vergelijkbare motorbeurs te organiseren in het westen van het land. Er zijn 471.378 motorrijders in Noord- en Zuid-Holland, bijna 3x keer zo veel als in het noorden (cijfers CBS).

Nabij Amsterdam ligt Expo Haarlemmermeer, een moderne locatie van ruim 20.000 m2. Op 16,17 en 18 november 2018 zal daar de eerste editie worden gehouden van Dé Hollandse Motorbeurs, ofwel "Amsterdam Motorbike Show".

In het bijgaand persbericht kunt u meer vinden over dit nieuwe evenement. Wij willen u vragen in uw uitgave en/of website(s) aandacht te besteden aan het evenement en waar mogelijk deze ook in agenda's te vermelden.

Naast het persbericht treft u een foto aan die u rechtenvrij kunt gebruiken bij publicatie van dit persbericht.
Meer informatie kunt u vinden op de website: dehollandsemotorbeurs.nl

Voor vragen kunt u ons mailen (klik hier) of bellen via 050-5776940

Met vriendelijk groet,
Organisatiebureau Fremar

______________________
Volg het laatste nieuws via:
Twitter
- Facebook
www.dehollandsemotorbeurs.nl

 

PERSBERICHT

Groningen, september 2018

NIEUWE MOTORBEURS in Holland

Afgelopen woensdag werd er een toast uitgebracht op een nieuw evenement in Expo Haarlemmermeer:Dé Hollandse Motorbeurs!

Op 16,17 en 18 november 2018 zal in Expo Haarlemmermeer de eerste editie worden gehouden van DéHollandse Motorbeurs, ofwel “Amsterdam Motorbike Show” zoals het door sommigen al wordt genoemd. Naruim 20 jaar Dé Noordelijke Motorbeurs te hebben georganiseerd, is de organisatie door verschillende relatiesgevraagd om ook een vergelijkbare motorbeurs te organiseren in het westen van het land. Een interessantegedachte waar de organisatie samen met Libéma, de partner in de TT-Hall in Assen, een vervolg aan heeftgegeven.Libéma is ook eigenaar van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, onder de rook van Amsterdam.

Het is een moderne locatie van ruim 20.000 m2, zeer centraal gelegen in het westen en goed bereikbaar vanuit alle richtingenvia de A4, A5 en A9. Ook beschikt het complex over een grote parkeergelegenheid direct bij de hal,genoeg redenen voor de organisatie om voor deze locatie te kiezen.

Het weekend van 16,17 en 18 november is het 3e weekend waarin traditioneel de MotoRai werd gehouden enwaarin veel nieuwigheden aan het publiek werden getoond. Tevens een goede periode voor veel aanbiedingenen leuke cadeaus voor Sinterklaas en Kerst. Mooie beursaanbiedingen zullen er dan ook zeker zijn. Vanwegehet weekend, de periode in het jaar, de locatie en de centrale plek in Noord- en Zuid-Holland (met 471.378 motorrijders!!), heeft de motorbranche Dé Hollandse Motorbeurs omarmd.

Inmiddels is de aanmeldingsperiode voor standhouders gestart en zijn er al veel inschrijvingen uit Nederland enzelfs Duitsland. De standhouders komen met nieuwe motoren, occasions, kleding, koffers/tassen, helmen, gereedschap,accessoires, merchandise, verhuur van motoren, verzekeringen, gehoorbescherming, leer, titaniumrace onderdelen, miniaturen, uitlaten, reizen, coating, te veel om op te noemen! Ook diverse (merken)clubszullen deelnemen aan het evenement om leden te treffen en zich aan het motorpubliek te presenteren.

Voor meer informatie, tickets of deelname aan de beurs verwijzen we u graag naar www.dehollandsemotorbeurs.nl. Het laatste nieuws is ook te volgen via Twitter (@motorbeursholl) en Facebook (www.facebook.com/dehollandsemotorbeurs)

Dé Hollandse Motorbeurs in 't kort:

Evenement : Dé Hollandse Motorbeurs

Data : 16, 17 en 18 november 2018

Locatie : Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (gelegen aan de N205)

Openingstijden : vrijdag 16 november : 18.00 - 22.00 uur

zaterdag 17 november : 10.00 - 18.00 uur

zondag 18 november : 10.00 - 18.00 uur

Toegangsprijs : volwassenen : € 12,00

65+-ers : € 6,-

kinderen t/m 12 jaar : gratis

Organisatie : Organisatiebureau Fremar b.v.

Website : www.dehollandsemotorbeurs.nl

Twitter : @motorbeurshollFacebook


Vorige pagina: Clubavond
Volgende pagina: 50 jaar MC Zwolle e.o.