Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampeerweekend

17 mei | 08:00 21 mei | 17:00

In het Hemelvaartweekend gaan wij weer kamperen. Vroeger deden we dit met tenten, maar inmiddels huren we zogenaamde Mobilhomes op een camping in Duitsland.

OPGAVE VOOR 1 APRIL !

Helaas was de camping door Corona in 2020 gesloten en is de reservering van 2020 verplaatst naar 2022. Vervolgens is de camping in juli 2021 getroffen door een enorme watersnoodramp en bleek in het voorjaar van 2022 dat de camping niet zoals gepland met Hemelvaart open kon en is de reservering verplaats naar 2023.

Er zijn 3 st. 6 persoons  Mobilhome’s met 3 slaapkamers gereserveerd ( 2 slaapkamers met 2 x 1 pers bed  en 1 slaapkamer met 2 pers bed ).

De Mobilhomes kunnen uitsluitend worden gehuurd op basis van minimale termijn van 4 overnachtingen.
Op dit moment zijn deze gehuurd van woensdag 17 t/m zondag 21 mei. met een optie de extra dag woensdag te verplaatsen naar maandag.

Op basis van wensen verblijfperiode vermeldt op het aanmeldingsformulier zal de  indeling worden gemaakt per Mobilhome.
Mocht na aanmelding blijken dat er belangstelling is om de huurperiode van een Mobilhome te wijzigen naar donderdag 18  mei t/m maandag 22 mei dan is dit waarschijnlijk wel mogelijk.

Totaal kosten per Mobilhome gedurende 4 daagse huurperiode is totaal € 540,-

De verdeling van de kosten per gebruiker is uitsluitend mogelijk op basis van aantal deelnemers in relatie tot wensen gebruik ( 1 of 2 persoons kamer).

De inschrijving sluit om  31 januari 2023 .

Direct na sluitingsdatum insturen inschrijfformulier,  vindt op basis van volgorde van aanmeldingen en wensen de indeling per Mobilhome en de verdeling van de kosten plaats. Dit wordt vervolgens verstrekt aan de leden die zich hebben aangemeld .

De Mobilhomes zijn niet standaard voorzien van dekbedden, kussens en bed linnen, maar dit kun je wel huren,  extra kosten € 9,50.

De betaling van de Mobilhomes moet plaats vinden voor 01-04-2023.

Indien nadere toelichting gewenst is en/of je belangstelling hebt om deel te nemen, dan kunt je dit melden via onderstaand mailadres of telefoon. Dan stuur ik je een aanmeldingsformulier waarop je de voorkeur voor kamertype en periode kunt vermelden.

Mail adres j.h.fokker@hetnet.nl of  bel  0529 432825

Uiteraard is deelname ook nog steeds mogelijkheid voor degene die wil overnachten in eigen tent of camper. 

Prümtal camping Oberweis

Bekijk de site van Locatie