Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Presentatie Oskar Verkamman

1 maart | 19:30 22:00

Oscar Verkamman vertelt over zijn avontuurlijke motorreizen naar het Midden-Oosten en Centraal-Azië, zoals beschreven in zijn boeken “Onbekend Zand” en “De man aan de overkant”.

Het reisboek Onbekend Zand voert je zittend achter op de motor mee door het betoverende Midden-Oosten. Solo motorreiziger Oskar Verkamman laat je kennis maken met landen als Koerdistan, Iran, Irak en Saoedi-Arabië. Soms door een magistraal landschap maar soms ook een eindeloze rit door duizend kilometer leegheid. Als Nederlander stapt Oskar Verkamman onverschrokken het onbekende zand van de woestijn in, waar hij geleidelijk een band mee opbouwt. De landen hebben een diepe en soms gewelddadige geschiedenis en de mensen vaak een aangrijpend verhaal. Beleef de spanning van een nachtelijke rit door het duistere Bagdad, de adrenaline van een achtervolging door de geheime politie in Saoedi-Arabië, en de rust van overnachten in een tent diep in de uitgestrekte woestijnen.

De motor is niet alleen het vervoermiddel; het is de poort naar een onvergetelijk verhaal. Duik in de opwindende pagina’s van dit boek en laat je meeslepen door de onthullende avonturen die op elke bocht van de weg wachten. Dit is geen reisverslag, dit is een onvergetelijke reis.

Lokatie: Het Anker, Voorsterweg 36, Zwolle.

Datum/tijd: 1 maart 2024,Zaal open 19:30.

Toegang: € 5,-

Het Anker

Voorsterweg 36
Zwolle, 8042AD
Bekijk de site van Locatie