Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Whiskeyproeverij

3 februari | 19:30 22:00

Alleen voor leden.

I.v.m. de voorbereiding van deze avond is opgave vooraf noodzakelijk. Opgeven kan uiterlijk tm vrijdag 27 januari bij Raymond via mail: info@DRAMtastisch.nl

Een avond waar de mogelijkheid bestaat om diverse bieren te proeven wordt al vele jaren georganiseerd door Ron en Cor. Maar tijdens een TC vergadering ontstond het idee om de leden de mogelijkheid te bieden eens op passende wijze kennis te laten maken met een ander drankje namelijk whisky .

Gelukkig  hebben wij een lid die een passie heeft voor whisky namelijk  Raymond Berkenbosch. Hij heeft ervaring met het organiseren van whisky proeverijen, vindt het leuk om zijn passie te delen met anderen. Hij is bereid gevonden een proeverij te organiseren voor de leden van onze club, waarbij hij  deze avond de deelnemers meeneemt in de wereld van whisky.

Hoe is deze drank ontstaan, hoe wordt het gemaakt, wat zijn de belangrijkste regio’s en wat zijn de belangrijkste verschillen en … hoe drink je whisky. Dit kun je natuurlijk het beste doen door het zelf te proeven aan de hand van een 6-tal whisky’s met een paar bijpassende hapjes. Raymond zegt wel eens dat je whisky niet moet drinken, maar ruiken, proeven en ervaren; het is een beleving om van te genieten (als je dorst hebt drink je maar water).

Houd er wel rekening mee dat de alcohol die je krijgt te veel is om na afloop nog te rijden!

€23,00 (6 whiskey's en drie hapjes)

Het Anker

Voorsterweg 36
Zwolle, 8042AD
Bekijk de site van Locatie