Motorclub Zwolle » Duitslandweekend 2021

Duitslandweekend 2021

24 t/m 27 september 2021

Beste clubleden, Duitslandgangers,

Ja, het is een ontzettend rare tijd. We zijn zo langzaam aan allemaal de kluts een beetje kwijt.

De Corona houdt ons in een wurggreep; vorig jaar 2020 was helemaal een but jaar; geen activiteiten. Nu in 2021 ziet het er een beetje beter uit maar we zijn er nog lang niet. Velen zijn nog niet gevaccineerd, de oudere knarren van de motorclub natuurlijk al wel. Ik hoop dat de jongere leden ook snel volgen zodat we eindelijk weer eens op pad kunnen gaan.

Ja, wij uitzetters (Jan en Kees) gaan er dit jaar vanuit dat we in september wel weer op pad kunnen en we hopen dat we Duitsland weer in mogen.

Nu ik dit stukje schrijf is Nederland voor de Duitser nog steeds rood. Dat betekent dat we de grens nog niet over mogen. Hoe dit verder gaat is voor iedereen nog een vraag. Er wordt aan gewerkt door de overheid. Het Duitslandweekend staat gepland van vrijdag 24 september t/m zondag 26 september en voor de liefhebbers eventueel een dag langer dus tot maandag 27 september. Wij hebben 2 jaar terug dit hotel al gereserveerd en we zijn er al een keer eerder geweest. Dat is al een hele tijd geleden maar de oudgedienden onder ons zullen het zich misschien nog wel herinneren. We hebben gekozen voor Hotel Zur Igelstadt in het plaatsje Lichtenfels-Fürstenberg in Sauerland. Vanaf deze prachtige locatie kunnen we starten om weer een paar mooie toertochten te rijden.

De kosten voor het Duitslandweekend zijn:

– 3 dagen voor een 2 pers. kamer ca. € 125,00 p.p. en voor 4 dagen ca. € 172,50 p.p.

– 3 dagen voor een 1 pers. kamer ca. € 145,00 p.p. en voor 4 dagen ca. € 202,50 p.p.

Zoals gebruikelijk zijn er niet zoveel éénpersoonskamers beschikbaar. Het exacte bedrag kunnen we nog niet zeggen. Dat heeft te maken met het aantal deelnemers maar er zal misschien een paar euro verschil tussen zitten. Wat betreft het vooruit betalen, dat is nog niet nodig. Daar komen we later op terug als er meer duidelijkheid is.

Jan en ik moeten de ritten nog narijden en met het hotel overleggen. Toch willen wij alvast een inventarisatie maken om te kijken hoeveel mensen er graag mee willen. Graag het inschrijfformulier zo spoedig mogelijk invullen en retourneren. Alvast bedankt.

Download het inschrijfformulier via INLOGGEN

Groetjes van de uitzetters,

Jan en Kees