Motorclub Zwolle » Kampeerweekend

Kampeerweekend

26 mei t/m 29 mei 2022

Prümtal camping Oberweis

Prümtal Camping Oberweis

De reservering van 3 st. Mobilhomes van 2020 was t.g.v. Corona beperkingen verplaats naar 2022. In November 2021 heb ik (Jan) contact gehad met de camping. Toen bleek dat deze camping in juli 2021 was getroffen door een enorme grote hoeveelheid water. De complete infrastructuur op de camping bleek verwoest en moest opnieuw worden ingericht. 

Na regelmatig contact en de verwachting dat de camping weer op tijd open kon kregen we op 1 maart het bericht dat i.v.m. de ingrijpende herstelwerkzaamheden de camping pas op 20 juni a.s. open ging. Als alternatief hebben we diverse locaties benaderd maar daar was geen plek meer. Daarom hieronder een nieuw voorstel / optie in plaats van het kampeerweekend. We hebben jullie (leden) recent per mail uitgebreider hierover geïnformeerd. Hierin zitten ook de aanmeldopties. 

Met Hemelvaart in plaats van camping te overnachten in Hotel.

Als u belangstelling hebt om met Hemelvaart deel te nemen aan dit alternatieve evenement met overnachting in een Hotel, dan graag z.s.m. maar uiterlijk 20 maart een reactie met opgave van:

  • 1 of 2 p kamer dan ga ik op zoek  naar een locatie.
  • Landhotel Hotel Hubertus
  • 37235 Hessisch Lichtenau Velmeden
  • Internet : www.landhotel-hubertus.de

De contactgegevens zijn te vinden in de recent toegezonden mail van Jan F en via de afgesloten inlogpagina op deze website (voor leden).