Motorclub Zwolle » MV Agusta, Moto Guzzi, BMW en meer.

MV Agusta, Moto Guzzi, BMW en meer.

Twee motoren en mensen, die mogelijk ook lid zijn geweest van de MC Zwolle e.o., doch de webredactie weet het niet zeker.

Dit echtpaar, Jan van der Horst op een MV Agusta en Marjolein van der Horst op een Moto Guzzi le Mans, woonde tussen Dalfsen en Ommen. Jan is al overleden, Marjolein woont nog in Dalfsen. De foto is gemaakt tijdens het paaseitreffen in 1975.

Johan en Yvonne Broeks uit Dalfsen. Toen de familie stopte met motorrijden, werd de motor verkocht aan Lia van Rossum. Helemaal links Freek Schuurman uit Ommen, de derde van links is Jan de Weerdt en helemaal rechts Egbert Beltman uit Ommen.(overleden op 26 mei 2003) De foto is gemaakt tijdens het Paaseitreffen in 1975.

Jan en Dineke Mulder, Dries en Ineke Pals, Gerrit van Olst en zijn toenmalige vriendin/vrouw, Rinus Vos, Jan Reuvekamp, Thijs Kuik, Hennie Groothand, Johan van den Berg en Tonny Pool.  

Wie ontbreekt hier?

1975, Motortreffen Ehlange, Luxemburg.

De bruiloft van Hermen en Helmi Teggelove werd natuurlijk ook begeleid door leden van de Motorclub Zwolle e.o.

v.l.n.r. Tonny Pool, Carla ter Bruggen, Jan Mulder, Ineke Pals, Wilma Visscher, Louis ter Bruggen, Herman Teggelove, Johan van der Berg, Helmi Teggelove en Harry Volkers