Motorclub Zwolle » Snertrit bij de buren 2018

Snertrit bij de buren 2018

Snertrit MTC 2018

Vier leden van de MC Zwolle e.o. Besloten om voorafgaande aan de snertrit van de MC Zwolle e.o. Ervaring op te doen bij de buren. De MTC Hasselt organiseerde een snertrit, welke ook open stond voor niet-leden van de MTC Hasselt.

Voorzover we konden nagaan waren wij de enige buitenstaanders en waren er van de MTC Hasselt ongveer een 20 a 25 leden aanwezig.  We vertrokken omstreeks half twee voor een tochtje, die ons zou leiden naar Drenthe, waarbij Dwingeloooooo wel het verste punt was.

Drie van ons hadden navigatie en zouden dus de route moeten weten, echter, als na ongeveer 150 meter rijden bleek, dat die niet helemaal gelijk waren. Geen zorg. Gelukkig waren er ook leden van de club in Hasselt, die ons de goede weg wezen.

Via de Lichtmis, Staphorst en Ijhorst kwamen we al snel in Drenthe. Het weer was voorstreffelijk en we genoten zichtbaar van het mooie Drentse herfstlandschap. Zo af en toe werden we even ingehaald door een groepje iets sneller rijdende motoren, echter zagen wij ook, dat die ook wel eens fout reden, waardoor ze vanzelf weer in de buurt kwamen van dat groepje.

In Dwingeloooo zaten de terrassen vrij vol, alhoewel een plekje in de zon wel de voorkeur verdiende.  Na de koffie en sjoko met slagroom weer de plof gestart en verder. Met een beetje improvisatie de route afgemaakt, waarbij

In Hasselt werden we onthaald op een heerlijke bak zelfgemaakte erwtensoep, waarbij zelfs een tweede kop (voor de hongerigen) mogelijk was.

Een geslaagde middag.

MTC Hasselt bedankt.                                   

                                                                       GWBT